Live videoproduktion

For at alle skal få lige stort udbytte af en begivenhed, koncert eller stormøde, er video det helt rette værktøj. 

Med en en live kameraproduktion fra BBS, kan du projektere video af foredragsholdere, talere, tilskuere m.fl. op på storskærme og få deres ansigt og udtryk med, så alle føler sig forbundet med personerne.

Vi giver vores kunder mulighed for at streame video direkte på internettet og/eller storskærme, samt færdigklippe en video til brug intern og eksternt efterfølgende.

Professionelle løsninger

Med en solid baggrund i video- og streamingproduktion har vi navigeret gennem diverse begivenheder og leveret resultater af høj kvalitet i mange år. 

Vores dedikerede team af fagfolk er kendt for at levere topprofessionelle løsninger, der opfylder de højeste standarder inden for video- og streamingproduktion.

streaming

Totalleverandør

BBS er din totalleverandør uanset begivenhedens art. Fra koncerter og stormøder til shows og meget mere, dækker vores service alle behov indenfor Lyd, Lys, Scene, Skærme, AV -og Videoproduktion.

Streaming

Vi tilbyder direkte online streaming af vores videoproduktion, når behovet opstår. Ofte sker det at ved et seminar eller event, at alle ikke kan deltage i begivenhederne eller at andre interesserede skal have mulighed for at følge med.

Optag og genoplev

Vi tilbyder også vores kunder at få optaget arrangementet og sammenklippet til en unik video, der beskriver og dokumenterer dagen. Disse optagelser bliver ofte brugt på vores kunders hjemmesider eller intranets.

Få et tilbud på videoproduktion til dit næste arrangement

Få et uforpligtende for et tilbud på en totalproduktion hos BBS. Vi er leveringsdygtige i et komplet setup med lyd, lys, AV -og Videoløsninger.