Lydudlejning

BBS er din professionelle samarbejdspartner, når det drejer sig om lyd til koncerter, konferencer, shows, halbal, teaterproduktioner og events.

Vi står for lydudlejning og lydproduktioner til mange typer arrangementer af forskellige størrelse. Vi er kendt af vores kunder for vores faglige serviceniveau og løsninger der bare virker.

Lydudlejning der virker og lyder godt

Hos BBS har vi teknisk personale, der ved hvad de laver og som er jordnære. Vi har alt fra højtalere, mikrofoner og mixere til kabler, forstærkere og effekter, så vi altid kan lave lydudstyr til enhver form for lydproduktion.

Vi har over 30 års erfaring i branchen og har fagfolk der ved hvad de laver og snakker om. Vi ved hvilke forudsætninger der skal til, for at danne rammerne for et show der kører efter planen. Den viden og teknisk KnowHow er med til at vores kunder kan føle sig trygge og fokusere på deres arrangement.

Lydudlinging til flere formål

Lydudlejning til koncerter

Vi har i mange år stået for lydudlejning og liv produktioner til mange koncerter, og har lavet lyd på rigtig mange forskellige kunstnere. Derfor har vi opbygget stor erfaring med lyd udlejning og live produktioner til koncerter af en hver art, store som små.

Lydudlejning til teater

Lydudlejning til teater og musicals er en af vores stærke sider. Med 70 trådløse mikrofoner, kan vi håndtere små som store forestillinger både udendørs og indendørs. Vores personale har mange års erfaring i afvikling af teaterproduktioner, og vi bidrager altid med vores kompetencer fra start til slut.

Lydudlejning til sport

Vi har stået for lydudlejning til sports arrangementer igennem mange år. Arrangementerne strækker sig over alt fra Motocross, BMX, Ridestævner til Triatlon og Maratonløb med over 10.000 deltager og tilskuere, der skal kunne høre alle beskederne fra kommentatorerne.

Lydudlejning til event

Lydudlejning til events kan være mange ting. Alt lige fra udstillinger, intimkoncerter, oplysningsdage, mindehøjtideligheder og friluftsgudstjenester. Lige meget hvad det måtte være, har vi det rette lydudstyr til eventet, der er med til at danne de perfekte rammer for arrangementet.

lydudlejning

En samlet løsning

BBS er totalleverandør inden for udlejning af lyd, lys, AV, scener, mobilscener, LED skærme og meget mere. Vi opfordrer altid vores kunder til at få en samlet løsning i alle sammenhæng.

En komplet løsning gør det nemmere, bedre og billigere.