Event

Event

BBS er din erfarne partner inden for eventproduktion, hvor vores ekspertise strækker sig over mange års erfaring. Når det kommer til eventbelysning, er vi dedikerede til at skabe de helt perfekte stemninger for alle typer arrangementer. 

Uanset om det er en intim reception, en storslået koncert eller en virksomhedsfest, har vi et omfattende udvalg af bordlamper og anden eventbelysning for at skabe de optimale rammer til dit næste event.

Mange års erfaring

Hos BBS har vi mange års erfaring indenfor event. Vi bringer en værdifuld baggrund af mange års erfaring med eventproduktion, og vores dedikerede team har håndteret en bred vifte af begivenheder med succes igennem mange år.

om BBS

Specialister i eventbelysning

Eventbelysning er en central del af BBS’ kernekompetencer.
Vi forstår vigtigheden i at skabe den rette atmosfære for hvert event og bringer altid vores erfaring i spil for at opnå netop dette – hver gang!

Skræddersyede belysningsløsninger

Vi arbejder tæt sammen med dig som kunde, for at forstå dine visioner og behov, og skræddersyr vores belysningsløsninger for at opfylde krav og ønsker på bedst mulig vis.

Totalproduktion med BBS Lyd og Lys

Mange af vores kunder vælger en totalproduktion med BBS, hvor vi også leverer lyd, lys og AV-løsninger. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste event.