AV løsninger

Professionelle AV-løsninger

Hos BBS har vi mange års erfaring i AV-løsninger til alle typer events og arrangementer.

Vi ved, at hver begivenhed er unik, og derfor tilpasser vi altid vores AV-løsninger til vores kunders behov, uanset om det er en konference, show eller anden virksomhedsbegivenhed.

Videoproduktion og streaming

For at alle skal få lige stort udbytte af en begivenhed, så som en koncert eller stormøde, er video det rette værktøj. Ved en live kameraproduktion, kan du projektere video af foredragsholdere, talere, tilskuere mfl. op på storskærme og få deres ansigt og udtryk med, så alle føler sig forbundet med personerne.

Vi giver vores kunder mulighed for at streame video direkte op på internettet og/eller storskærme, samt færdigklippe en video til brug intern og eksternt efterfølgende.

LED skærme i alle størrelser

Vi har et stort udvalg af LED skærme, der kan bygges op i alle størrelser.
Både til små virksomhedsmøder til store koncerter. 

Vores skærme leverer skarpe billeder og levende farver for at sikre, at dit indhold bliver præsenteret med maksimal effekt.

Mobilskærme til fleksibilitet

Hos BBS tilbyder vi mobilskærme, der giver dig mulighed for at bringe din begivenhed til forskellige lokationer, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vores udendørs mobilskærm er 23m2 og kan nemt sættes op til alle typer arrangementer hvad end det er festivaler, sportsarrangementer, events eller noget helt fjerde.

Erfarne AV-teknikere

Vores dedikerede team af AV-teknikere har stor ekspertise indenfor video -og streaming produktioner og sikrer, at alt kører glat fra installation til afvikling.