Lysudlejning

Lysudlejning

BBS udlejer lys til alle typer opgaver, store som små, lige fra teater og koncerter til gymnastik og garantmøder. 

Vi har ry for at levere det rette udstyr der imødekommer vores kunders ønsker og behov – som virker hver gang!

Lysudlejning til ethvert show

Vores lysudlejning råder over movingheads, følgespots, freschneller og PAR-lamper mf. så vi kan imødekomme ethvert behov for lys til vores kunders store og små opgaver.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at når vores kunder har behov for lys, nøjes de ikke kun med at leje lys, da det altid bedst kan svare sig at få en samlet løsning fra BBS.

Lysudlejning til koncerter

Lysudlejning til koncerter er det halve af showet. Derfor går vi meget op i, at levere det rette lys og effekter til koncerter, så sammenspillet mellem musik, kunstner og publikum, bliver til en samlet live oplevelse.

Vi har stor erfaring på området og hjælper gerne med at matche pris og forventninger.

Lysudlejning til teater

Når det gælder lysudlejning til teater og musicals, har vi det rette udstyr til opgaven. 

Vi har leveret lys til et utal af amatører og professionelle forestillinger – og kan levere løsninger der imødekommer instruktørernes tanker og forventninger til de forskellige scener.

Lysudlejning til events

Vi leverer lys til en lang række ude- og indendørs events rundt om i landet og er gode til at få kundernes arrangementer i fokus. 

Ofte gør vi brug af en række forskellige typer lamper, effekter og AV-udstyr til at opnå arrangørens ønskede forventninger til eventet visuelle udtryk. Se evt. mere under Eventbelysning.

Lysudlejning til dans

I mange år har vi stået for lysudlejning til standarddans og showdans, som hver især har deres behov for lys. 

Vi er gode til at belyse ethvert dansegulv af enhver karakter, og holder af at forny konceptet år for år, for vores faste kunder, som med stolthed kan fremvise deres dansere på flotteste vis.

Dekorationsbelysning

At dekorere med lys kan være en krævende opgave, alt efter omfang og placering. 

Vores lysudlejning har mængden af lamper, faglig viden og specielt udviklet udstyr, der gør det både nemt og billigt for vores kunder, at vælge et koncept der virker for dem. Se evt. dekoration– og facadebelysning.

Hyggebelysning til haller

Vi ved at det kan være svært at skabe en hyggelig og intim atmosfære i en sportshal, derfor har vi udviklet et unikt koncept, der kan opsættes i alle haller på en hurtig og enkel måde. 

Samtidig er der selvfølgelig mulighed for, at tilføje yderligere dekorationsbelysning fra vores lysudlejning.

Få den helt rigtige løsning

Vi har flair for at levere en totalløsning, der rummer alt fra lyd, lys, AV og scener til priser alle kan være med på.