sceneudlejning

Sceneudlejning

Scener, scenegulv og mobilscener – vi tilbyder det hele til vores kunder og har styr på sikkerheden.

Vi leverer sceneudstyr over hele landet og udlejer scener til alle typer arrangementer, der måtte have brug for en scene. Se mere om hvad vi kan tilbyde af scener hos BBS.

Scenegulv og Mobilscener

Vi har leveret scenegulv og mobilscener til mange arrangementer igennem mange år og ved hvad der er den gode løsning for vores kunders udfordringer. 

Skulle du mangle scenegulv eller en mobilscene til et arrangement, er du velkommen til at kontakte os og høre hvilke løsninger vi kan tilbyde.

mobilscene udlejning

Mobilscene udlejning

Vi udlejer mobilscener til alle formål. Lige fra den lille kulturrelle begivenhed, til større arrangement med flere forskellige optrædende. Vores mobilscener er af tysk kvalitet og er udstyret med sidestykker og trappe, samt alurør til lys og bagtæppe. 

Sceneudlejning

Vi har mulighed for at levere lige den typescener vores kunder efterspørg og har behov for. Om det skal være små eller store mobilscener eller stationære scener efter specialmål, er underordnet.

Vi levere og udlejer scener til hele landet, ligemeget hvilket arrangement der er tale om.

Kvalitet, sikkerhed og pris

Vores scener lever op til gældende dansk lovgivning i forhold til sikkerhed. Derfor er vores kunder altid være sikre på, at sikkerheden er i orden med hensyn til bæreevne, tøjring og vindstød.

Scenerne er af tysk kvalitet, hvilket gør dem hurtige og nemme at sætte op. Det gør dem ofte billigere at sætte op og leje.

Scenelevering

Vi udlejer og leverer scener over hele landet. Vi kan komme ind over alt med 6,8m x 6,3m mobilsecene, som ofte er nok til de fleste arrangementer.

Kontakt os gerne hvis I vil være sikker på, at I kan få sat en scene op til netop jeres arrangement og hvilken størrelse I ønsker.

sceneudlejning

Scenegulv

Scenegulv og scenepodier kan vi levere i mange størrelser og højder. Vi bygger scener på mål efter vores kunders ønsker, med trapper, alubroer, bagtæpper og hvad der ellers måtte være ønske og behov for. 

Kontakt os med jeres projekt og hør hvad vi kan gøre for jer.

Et samlet tilbud

Vi anbefaler vores kunder at vælge en samlet løsning på scene, lyd og lys for at sikre en bedre oplevelse. Vores mål er altid at levere den bedste værdi og den højeste kvalitet til vores kunder, og en samlet løsning på scene, lyd og lys er en af de bedste måder at opnå dette på.